Palvelut

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta on erittäin vanha hoitomuoto, jolla pyritään erilaisin pehmytkudoksia muokkaavin ottein rentouttamaan koko keho tai sen osia.

Erilaisten otteiden käyttö perustuu aina asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin, fyysiseen kuntoon ja elämäntilanteeseen.
Hoidolla pystytään mm. Lisäämään nivelten liikkuvuutta, vähentämään turvotusta ja poistamaan lihasten rasittumisesta johtuvia kiputiloja.

Vaikka hieronta perustuu vain kehon pehmytkudosten muokkaukseen, hoito vaikuttaa aina kokonaisvaltaisesti, rentouttaen koko kehoa ja poistaen stressiä.

Urheiluhieronta

Urheiluhieronta sopii kaikille, koska siinä käytetään tilanteen mukaan asiakkaalle soveltuvaa klassisen- ja urheiluhieronnan otteita. Erityisesti urheilijan tai aktiivikuntoilijan hieronnassa otetaan huomioon meneillään oleva harjoittelu ja/tai kilpailukausi.

Intialainen pää- ja kasvohieronta (Shidoradaöljyllä)

Intialainen pää-ja kasvohieronta kuuluu intialaiseen hoitoperinteeseen, joka on tuhansia vuosia vanha luonnonlääkintämenetelmä. HOIDOSSA Käsitellään pää, niska, hartiat, selkä sekä kasvot käyttäen Frantsilan luomuyrttitilan kehittämiä ayurvedisia hoitoöljyjä. Hoito auttaa lihasjännityksiin, poistaa epämiellyttävää kuumuuden tunnetta päässä, rauhoittaa mieltä ja vähentää yliaktiivista ajatustoimintaa. Sulje silmäsi ja nauti. Hoidossa asiakas istuu ensin tuolilla ja siirtyy lopuksi hoitopöydälle.

Kuumakivihieronta

Rentouttava laavakivihieronta rauhoittaa kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti.
Lämpimillä kivillä hierotaan kevyesti kehoa ja vartalolle annetaan näin mahdollisuus vapautua jännityksestä ja stressistä. Lämpö siirtyy kivistä syvälle lihaksiin ja saa aikaan kokonaisvaltaisen hyvän olon tunteen.

Jalkojen perushoito

Kunnollinen ja perusteellinen perusjalkahoito. Sisältää jalkakylvyn, kovettumien raspauksen tai poralla/veitsellä käsittelyn, kynsien ja kynsinauhojen käsittelyn poralla tai manuaalisesti. Lopuksi kynsien lakkaus (asiakkaan halutessa), loppuvoide sekä jalkojen kunnosta riippuen jalkahieronta.

Jalkojen täydellinen hoito

Jalkojen perushoidon lisäksi hemmotteleva kuorinta sekä naamio jaloille.

Hatanpään puistokuja 30 B III (katutaso)

33900 Tampere
}

Olemme avoinna sopimuksen mukaan

Minna Tuominen

  • Koulutettu hieroja
  • Jalkojenhoidon ammattitutkinnon suorittanut

minna@mmhieronta.fi

Maj-Britt Raiskinmäki

  • Koulutettu hieroja

maj-britt@mmhieronta.fi

Hanna Helistö

  • Koulutettu hieroja
  • Liikuntaneuvoja

tmihelisto@outlook.com